Binance Auto invest learn and earn quiz Answers – FREE SOL/KNC

1) First, download the Binance app from the below-given link & create your account.

2) Must complete your KYC process, before taking up the quiz.

Binance SOL Quiz Answers:

Q1: Which of these is not one of the technical design features that allow Solana to process transactions at a higher rate? 
Answer: Proof-of-work

Q2: As of September 2022, what is the energy impact of a single Solana transaction on average?
Answer: Less than a Google search (~500 J)

Q3: What can you use SOL for?
Answer: All are correct

Q4: What is the average Solana transaction fee?
Answer: $0.00025

Q5: What is Saga?
Answer: A crypto-friendly mobile phone that uses the Solana Mobile Stack. 

Q6: How quickly does it take the Solana Pay protocol to process a transaction globally?
Answer: A few seconds

Q7: Firedancer, a new Solana validator client being developed by Jump Crypto, can process how many TPS in a test environment?
Answer: 1,200,000

Q8: Solana uses mining to secure its network.
Answer: False

Q9: As of December  2022, how many NFTs have been minted using Solana?
Answer: 22,700,000

Q10: Which of the following established companies support or have integrated Solana?
Answer: All are correct


Binance KNC Quiz Answers:

Q1: What is Kyber Network’s native token?
Answer: KNC

Q2: What is KyberSwap?
Answer: All are correct

Q3: Which blockchain is KyberSwap based on?
Answer: Ethereum

Q4: Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens.
Answer: True

Q5: What is KyberDAO?
Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q6: KyberSwap uses a ___ Market Maker protocol?
Answer: Dynamic

Q7: Users can earn KNC by:
Answer: All are correct.

Q8: The Amplification (AMP) factor is used to ___.
Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q9: KyberSwap Classic uses a ___ Market Maker protocol?
Answer: Dynamic

Q10: What is the biggest difference between KyberSwap Elastic and KyberSwap Classic?
Answer: Concentrated liquidity

Q11: The main aim of concentrated liquidity is:


Answer: Capital efficiency

Q12:  How many fee tiers can liquidity providers choose from in KyberSwap Elastic?

Answer: 5 tiers

Q13:  Besides concentrated liquidity, what features set KyberSwap Elastic apart from its competitors?

Answer: All of the above

Q14: Based on which of the following factors does KyberSwap Elastic distribute farming rewards?


Answer: All of the above

Q15: If you’re a DeFi user who wants to customize your earning strategy and bring it to the next level, which KyberSwap version is better for you?


Answer: KyberSwap Elastic

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Translate »